Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Άγριο παρασκήνιο με το βίντεο - Μήνυση Σαμαρά στον Παύλο Χαικάλη
Άγριο παρασκήνιο με το βίντεο - Μήνυση Σαμαρά στον Παύλο Χαικάλη Εκτύπωση E-mail
19.12.14

Ζητούνται επειγόντως πρωτοβουλίεςΣφοδρές πιέσεις, εμφανείς και παρασκηνιακές, ασκούνται από το Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες ώρες με αφορμή την καταγγελία του Παύλου Χαικάλη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με την οποία στέλεχος τράπεζας και πρώην συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, προσέγγισε τον βουλευτή Αττικής για να τον «εξαγοράσει» και να ψηφίσει υπέρ του προτεινόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το ένα από τα δυο επίμαχα βίντεο, το οποίο φέρεται να είναι συνολικής διάρκειας μιάμιση ώρας, έχει παραδοθεί εδώ και δυο σχεδόν εβδομάδες στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν κινήθηκαν άμεσα.

Η ιστοσελίδα parapolitika.gr ανήρτησε στο διαδίκτυο νωρίτερα το απόγευμα απόσπασμα από το βίντεο, όπου μεταξύ άλλων περιέχονται διάλογοι ανάμεσα στον Π. Χαικάλη και τον φερόμενο ως «μεσάζοντα». Σε αυτό εμφανιζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, να προτείνει στον βουλευτή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, καθώς και λεπτομερείς προτάσεις για το πώς τα χρήματα από τη δωροδοκία, θα «ξεπλυθούν».

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9093&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote