Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Χρυσοχοΐδης: Αυτοκτονικό και καταστροφικό να γίνουν εκλογές τώρα
Χρυσοχοΐδης: Αυτοκτονικό και καταστροφικό να γίνουν εκλογές τώρα Εκτύπωση E-mail
13.12.14

Για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, την πιθανότητα πρόωρης κάλπης, αλλά και τα εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου, μίλησε ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υποδομών επανέλαβε την άποψή του πως οι πρόωρες εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα σημειώνοντας ότι «εκλογές πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, σε δύο χρόνια».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε και για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σημειώνοντας «Οποιος δεν ψηφίσει για Πρόεδρο συμπεριφέρεται ανεύθυνα σε έναν λαό που έδωσε τα πάντα για να είναι η Ελλάδα μια από τις καλύτερες οικονομίες στην Ευρώπη».

«Υπάρχει πρόβλημα πολιτικής αστάθειας και βεβαιότητας και γιατί να τα τινάξουμε όλα στον αέρα» πρόσθεσε ο υπουργός Υποδομών.

Δηκτική ήταν και η παρέμβασή του για τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «φτάσαμε να σκίζουμε θεσμούς όπως σκίζουμε τα Μνημόνια». «Δεν γίνεται να κουνάμε το δάχτυλο. Ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο σε 400 εκατ. Πολίτες λέγοντας ότι δεν τους χρωστάμε τίποτα, ενώ μας έχουν δώσει 300 δισ» πρόσθεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ερωτηθείς για την κυβέρνηση εθνικού σκοπού και τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε «Δεν θέλουμε κυβέρνηση εθνικού σκοπού. Θέλουμε ισχυρή κυβέρνηση».

«Ο κ. Παπανδρέου ήταν θύμα. Επεσε στη φωτιά όπως όλοι μας στα πρώτα χρόνια της κρίσης και πάντα θα ζητάει τη δικαίωσή του» σημείωσε ο υπουργός Υποδομών για να συνεχίσει λέγοντας «Τα εσωτερικά θέματα δεν απασχολούν τον κόσμο. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, οφείλουμε να δίνουμε θετικό μήνυμα και στίγμα».

«Χρειάζεται η σύμπραξη ενός μεγάλο μετώπου στην κεντροαριστερά. Αυτό λείπει από τη χώρα» κατέληξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9080&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote