Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Γεύματα αγάπης στην Νέα Υόρκη
Γεύματα αγάπης στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
30.11.14

Νέα Υόρκη

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και το βλέμμα στραμμένο προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής του Κουήνς , το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας, προσέφεραν την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ημέρα των Ευχαριστιών, περισσότερα από 2.000 γεύματα αγάπης στα γραφεία του συλλόγου στην Αστόρια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Γεώργιο Κίτσιο, ένας σημαντικός αριθμός των γευμάτων αγάπης, διακινήθηκε από τους εθελοντές του συλλόγου, οι οποίοι επισκέφθηκαν και παρέδωσαν προσωπικά τα εδέσματα, στις οικίες όσων δεν ήταν σε θέση να μετακινηθούν, ενώ παράλληλα, μοιράστηκαν 500 και πλέον γαλοπούλες σε άπορες οικογένειες.

Ο κ. Γεώγιος Κίτσιος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του συλλόγου σχετικά με τις συνεισφορές τους , οι οποίες αφορούσαν στα γεύματα αγάπης και ξεπέρασαν το ποσόν των 30.000 δολαρίων που συγκεντρώνεται κάθε χρόνο για τον σκοπό αυτό, υπενθύμισε, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γευμάτων αγάπης, διατίθεται χωρίς διακρίσεις σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντα μέλη της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα, επεσήμανε την αύξηση του αριθμού των Ελληνικής καταγωγής συνδαιτυμόνων στα δωρεάν γεύματα την ημέρας των Ευχαριστιών.

Ο κ. Γεώργιος Κίτσιος, εστιάζοντας στην 25ετή συνεχή προσφορά του συλλόγου Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας μέσω των γευμάτων αγάπης προς την τοπική κοινωνία, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την γενναιοδωρία των ομογενειακών επιχειρήσεων, των οποίων οι προσφορές έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του γεύματος των Ευχαριστιών.

“Η κατ’ οίκον διανομή των γευμάτων αγάπης ξεκίνησε από το πρωί της ημέρας των ευχαριστιών , ενώ η προετοιμασία και προπαρασκευή τους η οποία ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες , απασχολεί περίπου 150 εθελοντές” τόνισε ο κ. Παναγιώτης Πλιάκας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας και υπηρετεί πιστά την ιδέα του εθελοντισμού και την κοινωνικής προσφοράς από το 1977.

Στο γεύμα των ευχαριστιών παραβρέθηκε ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη πρέσβης Γεώργιος Ηλιόπουλος, ο πρόξενος Εμμανουήλ Κουμπαράκης , ο πολιτειακός γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης , η πολιτειακή βουλευτής Αραβέλλα Σιμωτά, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κωνσταντινίδης καθώς επίσης και ο ιερατικώς προϊστάμενος της Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9056&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 30.11.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote