Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Νέες καραγγελίες κατά του Μπιλ Κόσμπι
Νέες καραγγελίες κατά του Μπιλ Κόσμπι Εκτύπωση E-mail
28.11.14

Αλλη μια δημόσια καταγγελία εναντίον του Μπιλ Κόσμπι ήρθε για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά καθώς πληθαίνουν οι γυναικείες φωνές που τον κατηγορούν για πράξεις βιασμού κατά το παρελθόν.

Μετά την προβολή εκπομπής στην οποία η Τζάνις Ντίκινσον, παρουσιάστρια και μοντέλο, βγήκε και είπε ότι τη νάρκωσε και τη βίασε το 1982, η διαδικτυακή υπηρεσία Netflix αποφάσισε να μην προβάλει το αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει για τον κωμικό στις 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Ντίκινσον, το περιστατικό συνέβη σε δείπνο στη λίμνη Ταχόε στην Καλιφόρνια. «Το επόμενο πρωί ξύπνησα και δεν φορούσα τις πιτζάμες μου. Θυμάμαι ότι πριν χάσω τις αισθήσεις μου δέχθηκα σεξουαλική επίθεση», είπε μιλώντας στο Entertainment Tonight και προσέθεσε ότι στην αυτοβιογραφία της που εκδόθηκε το 2002 δέχθηκε πιέσεις για να αφαιρέσει το περιστατικό από τον Μπιλ Κόσμπι και τον δικηγόρο του.

Ο τελευταίος εξέδωσε πριν από λίγες μέρες ανακοίνωση όπου ανέφερε πως ο ηθοποιός δεν πρόκειται να πάρει θέση ή να μιλήσει σε κατηγορίες που έχουν αποδειχτεί ψεύτικες εδώ και μια δεκαετία.

Οι καταγγελίες για βιασμό είναι μια παλιά υπόθεση που στοιχειώνει τον δημοφιλή ηθοποιό εδώ και τριάντα χρόνια, ενώ μία εκ των γυναικών, η Αντρεα Κόνσταντ, που κατέθεσε αγωγή εναντίον του, την έλυσε με διακανονισμό, του οποίου οι όροι δεν έγιναν ποτέ δημοσίως γνωστοί, το 2006.

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9051&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote