Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Τετ-α-τετ Ομπάμα-Πούτιν στη σύνοδο του APEC
Τετ-α-τετ Ομπάμα-Πούτιν στη σύνοδο του APEC Εκτύπωση E-mail
11.11.14

Σύντομης διάρκειας συνάντηση είχαν ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και Ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμήρ Πούτιν, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC), στο Πεκίνο, στη διάρκεια τελετής για την υποδοχή των ηγετών στη σύνοδο.

Η ανεπίσημη αυτή συνάντηση των δύο ηγετών, οι οποίοι βρίσκονται σε αντιπαράθεση τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του ρόλου της Ρωσίας στην κρίση στην Ουκρανία και του γεγονότος ότι η Μόσχα υποστηρίζει τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, ανακοινώθηκε από ανώτερο Αμερικανό αξιωματούχο, ο οποίος δεν αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες.

«Είχαν μια σύντομη συνάντηση κατά την οποία δεν είχαν χρόνο να αναφερθούν σε κάποιο ζήτημα», δήλωσε ο αξιωματούχος. «Θα σας ενημερώσουμε αν συνομιλήσουν και αν αναφερθούν σε ζητήματα αύριο», πρόσθεσε.

Η τελευταία συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ομπάμα είχε γίνει στις αρχές Ιουνίου, στη Γαλλία. Τότε οι δύο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία, περίπου δέκα λεπτών, στο περιθώριο των τελετών για την 70ή επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία.

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9005&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote