Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κομπάνι -Θα επισκεφθούν καταυλισμούς αμάχων
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κομπάνι -Θα επισκεφθούν καταυλισμούς αμάχων Εκτύπωση E-mail
27.10.14

Την περιοχή των Τουρκοσυριακών συνόρων θα επισκεφθεί στις 28 και 29 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή Β΄ Αθήνας, υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και Βαγγέλη Καλπαδάκη, διπλωματικό σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα.

Η επίσκεψη θα γίνει στο πλαίσιο αποστολής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί πρόχειρους καταυλισμούς προσφύγων που συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες άμαχους από το Κομπάνι και το νοσοκομείο στο Σουρούτς στην τουρκική πλευρά των συνόρων, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τις αρχές της περιοχής και οργανώσεις αρωγής με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της ανθρωπιστικής κατάστασης και τη διερεύνηση των συνθηκών για τη συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στην περιοχή.

«Το Κομπάνι δεν πρέπει να πέσει! Το Κομπάνι, σύμβολο ανεξιθρησκείας, θεσμών άμεσης δημοκρατίας και ισότητας των φύλων στην ευρύτερη περιοχή, προπύργιο της αντίστασης ενάντια στις μεσαιωνικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, πρέπει να κρατήσει!», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8965&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote