Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Η Λαγκάρντ μας συμπονά!...
Η Λαγκάρντ μας συμπονά!... Εκτύπωση E-mail
11.10.14

 

Σχεδόν δάκρυσε η κυρία Λαγκάρντ από τον βαθύ και ειλικρινή της πόνο, να μας συντρέξει στην ανημπόρια μας.

Πόσο μας αγαπά και μας προσέχει, μην τύχει και χαθούμε στις αγορές μόνοι μας!... Η ευγενική κυρία μάς σκέπτεται, και μάλιστα θέλει να μας προσφέρει αφιλοκερδώς – εννοείται – τη βοήθειά της, να μας κρατήσει στην μπάντα ένα κομπόδεμα μήπως και τα βρούμε δύσκολα. Το ΔΝΤ το παρεξηγήσαμε, κυρίως τους καλούς του τρόπους και την ευγένειά του, τον αλτρουισμό του, τις καλές του προθέσεις, την τάση του να βοηθά τους λαούς…
 
Μας σκέπτεται η κυρία Λαγκάρντ και θέλει να μας δώσει κι άλλη βοήθεια, να χάσουμε δηλαδή ό,τι μας απέμεινε, τα συντρίμμια μας, τα ερείπιά μας.
 
Από την άλλη, ο Σαμαράς, που με μιαν εντολή διορθώνει τα κακώς κείμενα σε αυτόν τον τόπο – άλλο που δεν το καταλαβαίνουμε εμείς… –, μας υπόσχεται έξοδο στις αγορές, λες και οι αγορές μάς περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες για να μας προσφέρουν τη βοήθειά τους.
 
Την ίδια ώρα, εκατομμύρια Ελλήνων πληρώνουν όλες αυτές τις ευγενικές προθέσεις των σωτήρων μας, του ΔΝΤ, των αγορών αλλά και του πρώην λάβρου αντιμνημονιακού (μέχρι να πάρει την εξουσία στα χέρια του) Σαμαρά με καταιγιστικές καταβολές ΕΝΦΙΑ. Ωστόσο, ο λαός αυτήν τη φορά περιμένει κάθε μέρα και ώρα τη «δόση» της ψήφου του, κύριοι της συγκυβέρνησης!

topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8927&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote