Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow “Άναψαν τα αίματα” στο ΠΑΣΟΚ
“Άναψαν τα αίματα” στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
13.09.14

Επεισοδιακή εξελίχθηκε η σημερινή σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς ανέβηκαν οι τόνοι λόγω Χρυσοχοΐδη.

Ο υπουργός Μεταφορών, εν μέσω της συζήτησης για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, έριξε τα βέλη του κάτα του προέδρου του κόμματος λέγοντας πως μέχρι να συγκροτηθεί η Δημοκρατική Παράταξη θα πρέπει να δοθούν μάχες και αυτές να τις δώσει ένα ισχυρό κι ρωμαλέο ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως, όπως είπε, σήμερα είναι “φορητό” και “ταξιδεύει μαζί με τον πρόεδρό του”.

Το κλίμα οξύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν επανέλαβε τη θέση του για επίσπευση των εκλογών αλλά και για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες απείλησε με παραίτηση και έφυγε από τη σύσκεψη προτού αυτή ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκάλεσε αντιδράσεις από συναδέλφους του, όπως ο Λ. Γρηγοράκος αλλά και η Τ.Αντωνίου που τον κατηγόρησε για τα διόδια.

Κατά τ’ άλλα ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα επαφές του ΠΑΣΟΚ με τα άλλα κόμματα και τις κινήσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάρουν μέρος στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης, τονίζοντας ότι θα γίνει άνοιγμα προς όλους και επιθυμία του ίδιου και του Κινήματος είναι να υπάρξει ευελιξία.

Newsroom Enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8848&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote