Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Λαγκάρντ: Περιμένω οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για το ελληνικό χρέος
Λαγκάρντ: Περιμένω οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για το ελληνικό χρέος Εκτύπωση E-mail
30.07.14

Στις 3-5 Σεπτεμβρίου θα γίνουν στο Παρίσι οι κρίσιμες συζητήσεις που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα για το αν και πότε θα εξέλθει η Ελλάδα από το Μνημόνιο. Στο μεταξύ, η Κριστίν Λαγκάρντ αναφέρθηκε την Τρίτη στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, σημειώνοντας ότι περιμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων των Ευρωπαίων.

Η αποστολή της Τρόικα, με επικεφαλής τον Πολ Τόμσεν θα περιμένει την αναφορά της ελληνικής κυβέρνησης για τα πεπραγμένα του τελευταίου τριμήνου και ειδικά τα προαπαιτούμενα. Από αυτή θα εξαρτηθεί ο χρόνος της επίσκεψης στην Αθήνα, η οποία- σύμφωνα με πληροφορίες του MEGΑ- προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε συνάντηση με δημοσιογράφους στο γραφείο της, η Κριστίν Λαγκάρντ αναφέρθηκε την Τρίτη στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Οπως ανέφερε η διευθύντρια του ΔΝΤ, το πρώτο θέμα είναι η ανάλυση της βιωσιμότητας, με βάση το πρωτογενές πλεόνασμα που έχει ταυτοποιηθεί, ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Ακόμη, η κ. Λαγκάρντ δήλωσε ότι αναμένει τους Ευρωπαίους να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει το φθινόπωρο του 2012 για  την κάλυψη των αναγκών της Ελλάδας, σύμφωνα με το MEGA. Τέλος, ανέφερε ότι από δημοσιονομικής πολιτικής βλέπει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα του ελληνικού προγράμματος.

iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8739&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote