Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Με τις ευλογίες Παπουλια πνίγηκε η Δημοκρατία
Με τις ευλογίες Παπουλια πνίγηκε η Δημοκρατία Εκτύπωση E-mail
26.07.14

Το ακούσαμε και αυτό, να λέει δηλαδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας μας ότι δεν έχουμε Δημοκρατία…Μάλιστα αυτό δήλωσε  με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την υποτίθεται αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Κάρολος Παπούλιας.

«Η κρίση έφερε …υποχώρηση της δημοκρατίας» προσθέτοντας πως αυτή είναι η «δραματικότερη παρενέργεια της οικονομικής περιπέτειας».
 
Θα μας τρελάνει. Θα φάμε τις κοτσίδες μας ρε παιδιά. Όταν λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι υποχώρησε η δημοκρατία το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να παραιτηθεί!!!
 
Παρά ταύτα το ανέλυσε κιόλας ο άνθρωπος κάνοντας λόγο και για την ποιότητα του κοινοβουλευτισμού, της αντιπαράθεσης μεταξύ κομμάτων, του πολιτικού διαλόγου, του τρόπου λήψης των αποφάσεων της εκτελεστικής εξουσίας, η οποία επισήμανε ότι «τραυματίστηκε βαρύτατα…»
 
Και τα λέει αυτά όταν προΐσταται και υπογράφει σωρηδόν αντισυνταγματικούς νόμους και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κάνοντας ότι μπορεί και αυτός για την κατάλυση της Δημοκρατίας!!!
 
Χάθηκε το μέτρο. Η Δημοκρατία όντως στραγγαλίστηκε. Βιάζεται κατ’ εξακολούθηση από τους 300 της Βουλής  με τις ευλογίες βέβαια του Προέδρου. Ζούμε στους ρυθμούς του κεφαλαίου, των δανειστών, της μίζας.
 
Αλλά το πιο τρομερό είναι να το ακούς αυτό από τα χείλια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ναι μεν μας το λέει, αλλά δεν κάνει και τίποτα για να το αλλάξει καθήμενος στην θέση του, με την δικαιολογία ότι, δεν ήθελε να προκαλέσει πολιτική κρίση…Απλά προτίμησε να συμβάλει στην πτώση της!!!

to pontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8727&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote