Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για τον Μαζιώτη -Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ
Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για τον Μαζιώτη -Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
17.07.14

Η ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο μίας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, ο τραυματισμός τουριστών και η σύλληψη ενός τρομοκράτη δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Πολλά ΜΜΕ φιλοξένησαν εκτενή αναφορά στη μέχρι σήμερα δράση του καταζητούμενου, καθώς η είδηση «ταξίδεψε» από την Τουρκία και τη Βουλγαρία, ως τις ΗΠΑ. Στα περισσότερα Μέσα, ο Μαζιώτης αναφέρεται ως ο «πιο καταζητούμενος τρομοκράτης της χώρας».

Τα ηλεκτρονικά μέσα αναφέρονται εκτενώς και στην ύπαρξη τραυματιών, ανάμεσα στους οποίους και τουρίστες. Το Associated Press επικαλείται μάλιστα και μαρτυρίες στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

«Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας», είναι ο τίτλος της βρετανικής Daily Mail, ενώ η γαλλική Le Monde επισημαίνει πως «Ο αναρχικός Νίκος Μαζιώτης, ένας εκ των ηγετών του "Επαναστατικού Αγώνα'', τραυματίστηκε σοβαρά κατά την σύλληψη του».

Αναφορές κάνουν και τα τουρκικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και η τσέχικη ηλεκτρονική σελίδα Ceskenoviny, η οποία μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια την επιχείρηση των ελληνικών αστυνομικών αρχών.

iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8704&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote