Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Προκλητική ομολογία Μαγγίνα Εκτύπωση E-mail
01.12.07

Σοκ προκάλεσε στους βουλευτές της ΝΔ η αποκάλυψη του «Εθνους» ότι ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας, την ημέρα που ουσιαστικά άρχιζε τον λεγόμενο διάλογο για το Ασφαλιστικό, φρόντιζε ταυτόχρονα να «ασφαλίσει» την κόρη του Λίνα στον ΟΤΕ, πρόσληψη την οποία παραδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός σε συζήτηση που είχε χθες με τους δημοσιογράφους.

Η αποκάλυψη, που συνέπεσε με τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, αλλά και με την κοινωνική ένταση που έχει προκληθεί από τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ βουλευτών αλλά και υπουργών που βρέθηκαν χθες στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.

 «Γαλάζια» καρφιά
Μετά τον αιφνιδιασμό που υπήρξε αρχικά, οι περισσότεροι χαρακτήρισαν τεράστιο λάθος του κ. Μαγγίνα τη χρονική στιγμή που επέλεξε για να προωθήσει με συνοπτικές διαδικασίες τον διορισμό της κόρης του.

«Στέλνουμε το λάθος μήνυμα στην κοινωνία, ειδικά σε μια φάση που σημαντικά τμήματά της έχουν στραφεί εναντίον μας, εξαιτίας των χειρισμών μας στο Ασφαλιστικό», έλεγε χαρακτηριστικά έμπειρο κοινοβουλευτικό στέλεχος.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=870&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote