Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αναστασιάδης: Αριστες οι σχέσεις με την Ελλάδα
Αναστασιάδης: Αριστες οι σχέσεις με την Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
07.07.14

Δημόσια παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στην αντιπαράθεση της ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ, Ελένης Θεοχάρους με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών της ελληνικής κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης σε σημερινή ομιλία του, αφού διαβεβαίωσε ότι «οι συνεργασίες που αναπτύσσουμε με τρίτες δυνάμεις και πολύ περισσότερο με τη μητέρα πατρίδα, είναι άψογες και άριστες», προέβη σε άλλη μια έκκληση στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Ας αποφύγουμε τους πειρασμούς που μπορεί να μολύνουν μιαν παραδοσιακή δεδομένη στάση στήριξης από πλευράς της Ελλάδας».

Νωρίτερα, η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους, είχε επιρρίψει ευθύνες στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση και τις επικρίσεις του Αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, εναντίον της.

Σε δηλώσεις, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού « Σίγμα», η κ. Θεοχάρους κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με την οποία, ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης την χαρακτήριζε ανεύθυνη και έκανε λόγο για δήθεν πατριωτικούς κύκλους που εκμεταλλεύονται εθνικές ευαισθησίες, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε να παύσει τον Αντιπρόεδρο και υπουργό του.

Χαρακτήρισε, επίσης, «ανήθικη και ανερμάτιστη» τη δήλωση Βενιζέλου και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει επιστρέψει κείμενο της Τουρκίας που κατατέθηκε στην ΕΕ, επί ελληνικής προεδρίας, και στο οποίο χαρακτήριζε, την Κυπριακή Δημοκρατία, «νεκρή».

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8681&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote