Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ο Ομπάμα παρακάμπτει το Κογκρέσο για το μεταναστευτικό
Ο Ομπάμα παρακάμπτει το Κογκρέσο για το μεταναστευτικό Εκτύπωση E-mail
01.07.14

Τη λύπη του εξέφρασε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για την άρνηση του Κογκρέσου να ψηφίσει φέτος τη μεταρρύθμιση του μεταναστευτικού συστήματος, υποσχόμενος ότι θα προωθήσει μόνος του τη μεταρρύθμιση αυτή.

Κατηγορώντας τους Ρεπουμπλικάνους ότι "εμποδίζουν" ένα από τα σημαντικότερα νομοσχέδιά του, ο Ομπάμα δήλωσε ότι θα προχωρήσει μόνος του τη μεταρρύθμιση, αφού ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ τον ενημέρωσε νωρίτερα ότι οι Ρεπουμπλικάνοι δεν θα επιτρέψουν να γίνει ψηφοφορία για το νομοσχέδιο αυτό.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους από τον Κήπο των Ρόδων, στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι ζήτησε από τους συμβούλους του να του υποβάλουν μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού τις προτάσεις τους για το θέμα και τόνισε ότι θα αναλάβει χωρίς καθυστέρηση να τις προωθήσει.

Ο Ομπάμα πρόσθεσε ότι έχει δώσει οδηγίες για την ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων. Όσον αφορά τα δεκάδες χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά από χώρες της Κεντρικής Αμερικής που καταφτάνουν στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι τα περισσότερα από αυτά θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους μόλις ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8666&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote