Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Φυματίωση προσέβαλε μέλη του Ιταλικού πολεμικού ναυτικού
Φυματίωση προσέβαλε μέλη του Ιταλικού πολεμικού ναυτικού Εκτύπωση E-mail
11.06.14

Θετικά στο βακτηρίδιο της φυματίωσης βρέθηκαν οκτώ μέλη του πολεμικού ναυτικού της Ιταλίας, τα οποία συμμετέχουν σε περιπολίες για μετανάστες στη Μεσόγειο.

Οι ασθενείς, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή Mare Nostrum, δεν έχουν παρουσιάσει τα συμπτώματα της ασθένειας, όπως διευκρίνισε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του ναυτικού της γείτονος, Τζουσέπε Ντε Τζιόρτζι. Σύμφωνα πάντως με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, καθορίζεται ένα ακριβές πρωτόκολλο για την προστασία της υγείας των Ιταλών αεροπόρων, ναυτών και στρατιωτών, οι οποίοι παίρνουν μέρος στην επιχείρηση.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα, αναμένεται να αφιχθεί στο λιμάνι του Τάραντα, στην Απουλία, ένα ακόμη πλοίο το οποίο μεταφέρει περίπου χίλιους μετανάστες, οι οποίοι διασώθηκαν στην θαλάσσια περιοχή νότια της Σικελίας.
Τις αιτήσεις για πολιτικό άσυλο θα προσπαθήσει να συλλέξει ο σύνδεσμος διαπολιτιστικού διαλόγου «Σαλάμ», ενώ στην συνέχεια πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες θα μεταφερθούν σε άλλες πόλεις της Απουλίας, όπως και σε σειρά περιφερειών της Ιταλίας.
 
enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8608&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote