Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κρήτη: Αυξάνονται τα ευρήματα
Κρήτη: Αυξάνονται τα ευρήματα Εκτύπωση E-mail
29.11.07
Αστυνομικές έρευνες σε πέντε διαφορετικές περιοχές της Κρήτης και συγκεκριμένα στη Βορίζα, στις Καμάρες, στον Άγιο Ιωάννη Φαιστού, στις Μοίρες και στο Τυμπάκι, διενεργήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στα πλαίσια της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιείται στο νησί και μετά από πληροφορίες για ύπαρξη ναρκωτικών και όπλων στις περιοχές αυτές.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 27 κατ’ οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και 11 προσαγωγές, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Ζωνιανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε σάκους, κρυμμένους σε σπηλιά, ένα πολεμικό υπο-πολυβόλο "Τόμσον", τέσσερα πιστόλια, δύο κυνηγετικά όπλα (καραμπίνα και δίκανο), τέσσερις γεμιστήρες "G3" και "Τόμσον", ένα κλείστρο "Τόμσον" και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων. Ακόμη, βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων (επιμελώς κρυμμένο σε κορμό δένδρου) και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Τα κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για βαλλιστική εξέταση και περαιτέρω έλεγχο. Εφόσον προκύψουν κατηγορίες σε βάρος των προσαχθέντων θα παραπεμφθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, καταλήγει η ανακοίνωση.


ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=860&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote