Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αντίδραση στα σχόλια Πούτιν για την Χίλαρι Κλίντον
Αντίδραση στα σχόλια Πούτιν για την Χίλαρι Κλίντον Εκτύπωση E-mail
06.06.14

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σχολίασε την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, και γενικότερα τις γυναίκες, κάνοντας λόγο για «αδυναμίες»,σε συνέντευξή του στα γαλλικά δίκτυα TF1 και Europe 1. Τα σχόλια προκάλεσαν την αντίδραση της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ.

«Καλύτερα κανείς να μην τσακώνεται με τις γυναίκες, αλλά η κ. Κλίντον δεν ήταν ποτέ πολύ κομψή στα λόγια της», ανέφερε ο κ. Πούτιν στη συνέντευξη που παραχώρησε στα γαλλικά μέσα εν όψει της παρουσίας του στις εκδηλώσεις για την 70ή επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία.

Όπως είπε, «όταν οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια, δεν είναι διότι είναι πολύ ισχυροί, αλλά διότι είναι πολύ αδύναμοι. Ομως, ίσως η αδυναμία δεν είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό μίας γυναίκας».

Η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εν όψει της παρουσίας Πούτιν σήμερα στο Μέγαρο των Ηλυσίων: «Είμαι ευτυχής που δεν είμαι υποχρεωμένη να σφίξω το χέρι του προέδρου της Ρωσίας».

Ο κ. Πούτιν θα δειπνίσει απόψε στο Μέγαρο των Ηλισίων με τον κ. Ολάντ, ο οποίος θα έχει δειπνίσει νωρίτερα σε εστιατόριο του Παρισιού με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8593&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote