Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Χρυσή Αυγή: Άρση ασυλίας μέσα σε συνεχείς αντεγκλήσεις
Χρυσή Αυγή: Άρση ασυλίας μέσα σε συνεχείς αντεγκλήσεις Εκτύπωση E-mail
05.06.14

Με συνεχείς φραστικές αντιπαραθέσεις, ήρθη η ασυλία του Ν. Μιχαλολιάκου, Γ. Λαγού και Χρ. Παππά. Διαψεύδει ο Γ. Μουρούτης επικοινωνία με τον Μιχαλολιάκο.

Ο αρχηγός της ΧΑ μίλησε για το βίντεο Μπαλτάκου και επισήμανε ότι δεν ήταν ο μόνος που επιχείρησε να τους προσεταιριστεί, κάνοντας αναφορά στον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτη και σε δύο υπουργούς, τους οποίους δεν κατονόμασε, λέγοντας ότι είχαν μυστικές επαφές με βουλευτές της ΧΑ.

Με δήλωσή του ο Γιώργος Μουρούτης σχετικά με τη σημερινή αναφορά του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στο πρόσωπό του, στη Βουλή: «Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλιότητα που έχω ακούσει».

Tην ίδια ώρα μέσα στη Βουλή δεν έλειψαν οι εντάσεις με τον Χρ. Παππά να φωνάζει «άθλιοι και αχρείοι, να σας λυπηθεί ο Θεός», να ακολουθούν διαναρτυρίες και αιτήματα να ανακαλέσει, που όμως δεν εισακούστηκαν από τον ίδιο, μαντίθετο τον οδήγησαν σε νέες λεκτικές επιθέσεις, αυτή τη φορά με συμμετοχή και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μιχαλολιάκος φώναξε: «Ιαβέρηδες που ψηφίζετε αντεθνικά νομοσχέδια θα τον κλείσετε στη φυλακή;». Απειλητική κίνηση προς τους βουλευτές Πέτρο Τατσόπουλο και Πύρρο Δήμα, επιχείρησε να κάνει ο βουλευτής της Χ.Α Νίκος Μίχος, που όμως εμποδίστηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Φραστική επίθεση εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη που είχε την προεδρία του Σώματος, πραγματοποίησε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος, όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης του υπενθύμισε ότι ξεπέρασε το πεντάλεπτο της ομιλίας του, με τον κ. Γρέγο να σηκώνει το χέρι του και να φωνάζει «άι στο διάολο! Σκάσε ρε!».

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8588&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote