Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Νέα εποχή στις σχέσεις ΗΠΑ-Κούβας επιθυμεί το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
Νέα εποχή στις σχέσεις ΗΠΑ-Κούβας επιθυμεί το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Εκτύπωση E-mail
30.05.14

Έχει έρθει η ώρα «τώρα» για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κούβας, δήλωσε την Πέμπτη από την Αβάνα ο πρόεδρος του αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Τόμας Ντόναχιου.

«Για πολύ καιρό, η σχέση μεταξύ των εθνών μας καθορίστηκε από τις διαφορές μας. Είναι καιρός να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κούβας, και αυτή η στιγμή είναι "τώρα"», δήλωσε ο πρόεδρος του αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο Τόμας Ντόναχιου ένας από τους πλέον ανώτατους αξιωματούχους των Ηνωμένων Πολιτειών που επισκέπτεται την Κούβα τα τελευταία χρόνια.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ που αντιπροσωπεύει τρία εκατομμύρια επιχειρήσεις , «πιστεύει ότι είναι καιρός να αρθούν τα μακροχρόνια πολιτικά εμπόδια και να διαγραφούν οι διαφορές μας», είπε επίσης ο Ντόναχιου στο τέλος της τριήμερης επίσκεψης του στην Κούβα επικεφαλής μιας μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών των ΗΠΑ.

«Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη. Και πολλά να κάνουμε και στις δύο πλευρές», αποφάνθηκε ο επικεφαλής ενός από τα μεγαλύτερα λόμπι των ΗΠΑ.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8574&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote