Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Εκτύπωση E-mail
18.05.14

ΘΕΜΑ: ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Φέρεται εις γνώση των αντιπροσώπων των μελών της Ομοσπονδίας, ότι κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργασίες του προεκλογικού διήμερου Συνεδρίου θα λάβουν χώρα την 21η Μαΐου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. και την 22α Μαΐου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ., ενώ οι επικείμενες εκλογές θα διενεργηθούν την 8η Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή .

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

1. Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος μόνο οι τακτικοί αντιπρόσωποι εκάστου μέλους της Ομοσπονδίας και εν απουσία των τακτικών, οι αναπληρωματικοί (δεν πρέπει ο αριθμός να υπερβαίνει τον αριθμό των τακτικών εκάστου μέλους).
2. Δεν συμμετέχουν αντιπρόσωποι Συλλόγων των οποίων οι Σύλλογοι που αντιπροσωπεύουν δεν τακτοποίησαν μέχρι 31 Μαρτίου τις Οικονομικές και Διοικητικές τους υποχρεώσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ 9 και 12)
3. Σύλλογοι που δεν έχουν τις παρουσίες που καθορίζει το καταστατικό (άρθρο 13 παρ. 8) δεν δύνανται να συμμετέχουν στις διαδικασίες των εκλογών και στο διήμερο Συνέδριο.
4. Όλοι οι αντιπρόσωποι που δικαιούνται να λάβουν μέρος στις διαδικασίες των εκλογών πρέπει να λάβουν τη κάρτα αντιπροσώπου από την Γενική Γραμματεία.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8540&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 18.05.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote