Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Πασχαλινό γλέντι των Ερεικουσίων Αμερικής
Πασχαλινό γλέντι των Ερεικουσίων Αμερικής Εκτύπωση E-mail
12.05.14

Νέα Υόρκη

Στην εορταστικά διαμορφωμένη αίθουσα της Κοινότητας Ζωοδόχου Πηγής στο Μπρόνξ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πασχαλινό γλέντι του συλλόγου Ερεικουσίων Αμερικής , όπου παρουσία 200 μελών και φίλων του συλλόγου, παρουσιάστηκε το βιβλίο της δημοσιογράφου Υβέτ Μάνεση , με τίτλο “ when the cypress whispers” .

Το βιβλίο πραγματεύεται τις λεπτομέρειες ιστορίας διάσωσης μιας Εβραϊκής οικογένειας από τους κατοίκους της Ερείκουσας, κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.

Ο σύλλογος Ερεικουσίων μετρά 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα Ομογενειακά δρώμενα και από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο, προέκυψε το διετούς θητείας διοικητικό συμβούλιο που έχει ως εξής: Aθανάσιος Αρώνης ( πρόεδρος) ,Βασίλης Αργυρός (αντιπρόεδρος), Αυγερινή Κατέχη (γραμματέας), Αυγερινή Φάζιο (β! γραμματέας), Χρήστος Μάνεσης (ταμίας) , Κατερίνα Μάνεση (βοηθός ταμία), Γεώργιος Μάνεσης (μέλος), Στέλλα Στεφανάκη (μέλος) και Μαρία Κατέχη (μέλος).

Το διαφορετικών ηλικιών χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου υπό την καθοδήγηση της κ. Τούλας Αναστασίου, παρουσίασε μια σειρά παραδοσιακών χορών, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ιόνιου πολιτιστικής Ομοσπονδίας Νίκος Μπάρδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Ηλίας Τσεκερίδης.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8521&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 12.05.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote