Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Πασχαλινό γλέντι στην Αστόρια από την Panatha USA
Πασχαλινό γλέντι στην Αστόρια από την Panatha USA Εκτύπωση E-mail
04.05.14

Του Σάκη Σερέτη

Με το αναρτημένο στην πρόσοψη της λέσχης των φίλων Panatha USA τεράστιο πράσινο πανώ, όπου αναγραφόταν το σλόγκαν “Τριφυλλάρα σ’ αγαπώ ένα μόνο σου ζητώ…”, υποδεχόταν με ένα πλατύ χαμόγελο ο πρόεδρος Βλάσης Αναστασίου, όλα τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης που με την παρουσία τους δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο χθεσινό πασχαλινό γλέντι.

Η αυξημένη προσέλευση του κοινού , δημιούργησε γλυκό “πονοκέφαλο” στους διοργανωτές, οι οποίοι σύμφωνα με τα εξαγγελθέντα από τον πρόεδρο Βλάση Αναστασίου ,θα πρέπει να αναζητήσουν μεγαλύτερο χώρο για την επόμενη τους εκδήλωση, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλους τους φίλους της οργάνωσης που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στην εν λόγω εκδήλωση.

Οι προετοιμασίες είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς και η “ψυχή του συλλόγου” ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Μπάρδης, για μια ακόμη φορά καθώς εκτός από το ψήσιμο των αρνιών, επιμελήθηκε με μεράκι και όλα τα υπόλοιπα εδέσματα, ενώ η νεολαία του συλλόγου, φρόντισε με υποδειγματικό τρόπο να μην λείψει τίποτα από τα τραπέζια των καλεσμένων.

Η τετραμελής ορχήστρα ερμηνεύοντας αξέχαστα Ελληνικά τραγούδια ,κατάφερε πολύ σύντομα να ανεβάσει στο κατακόρυφο το κέφι και οι χοροί που ακολούθησαν , επιβεβαίωσαν απόλυτα τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη και φυσικά αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία , σαν την αγάπη που τρέφουν οι ομογενείς για την αγαπημένη τους ομάδα τον Παναθηναϊκό .

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8492&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >