Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Παρών δηλώνει ο Αλαβάνος Εκτύπωση E-mail
28.11.07
«Είμαστε και θα είμαστε παρόντες σήμερα εδώ στο σχολείο, το βράδυ στα Ζωνιανά, την Παρασκευή στη Βουλή στην ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το ασφαλιστικό», δήλωσε σήμερα από το Ρέθυμνο, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, απαντώντας σε ερώτηση για την απόφασή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
«Έχουμε αναλάβει όλοι μας -κι εγώ προσωπικά- να κατακτήσουμε ένα δημιουργικό, κριτικό και πρωτοποριακό ρόλο στο χώρο της αντιπολίτευσης και να γίνει ο ΣΥΝ μια δύναμη που θα εμπιστεύεται η νέα γενιά. Αυτή την πορεία που ξεκινήσαμε και την αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός θα την συνεχίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλαβάνος.

Εξάλλου μετά την επίσκεψή του στο σχολικό συγκρότημα 2ου Γυμνασίου & Λυκείου στο Ρέθυμνο (όπου είχε συνάντηση με το δ.σ. της ΕΛΜΕ, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και το Σύλλογο Δασκάλων) ο κ. Αλαβάνος κάλεσε τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας να επισκεφθούν το σχολείο «για να δουν -όπως χαρακτηριστικά είπε- ένα χώρο όπου οι εκπαιδευτικοί μοχθούν, οι μαθητές μοχθούν, αλλά ως υποδομή είναι τσίρκο. Αίθουσες που είναι σε πρώην τουαλέτες, αίθουσες που λειτουργούν κάτω από βροχή, έλλειψη οδών διαφυγής, μια κατάσταση απαράδεκτη».

«Όταν έρθουν εδώ, θα καταλάβουν πολύ καλά γιατί οι μαθητές είναι σε απόγνωση και γιατί γίνονται καταλήψεις», παρατήρησε ο κ. Αλαβάνος.

Παράλληλα μετά την επίσκεψή του στην Φοιτητική Εστία, ο πρόεδρος του ΣΥΝ ζήτησε να δοθεί άμεση λύση για τη στέγαση των 60 φοιτητών, τώρα, και μεσοπρόθεσμα να λυθεί το πρόβλημα στέγης των φοιτητών.

ethnos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=849&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote