Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Να γυρίσουν σπίτια τους ζητά από τους συγγενείς η Malaysia Airlines
Να γυρίσουν σπίτια τους ζητά από τους συγγενείς η Malaysia Airlines Εκτύπωση E-mail
02.05.14

Να εγκαταλείψουν τα δωμάτια των ξενοδοχείων που τους παρέχονται και να επιστρέψουν στα σπίτια τους ζήτησε από τους συγγενείς των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 η Malaysia Airlines. Η εταιρεία κλείνει, επίσης, τα κέντρα στήριξης που δημιουργήθηκαν μετά την εξαφάνιση της πτήσης στις 8 Μαρτίου.

Η αεροπορική εταιρεία υποσχέθηκε στους συγγενείς να τους κρατά ενημερωμένους για την επιχείρηση αναζήτησης του αεροσκάφους που μετέφερε 239 άτομα.

Την Πέμπτη, οι Μαλαισιανές Αερογραμμές ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Παρά την εντατική επιχείρηση έρευνας, πιθανότατα τη μεγαλύτερη στην ανθρώπινη ιστορία, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ίχνος του αεροσκάφους και ότι η τύχη των εξαφανισμένων επιβατών και του πληρώματος παραμένει άγνωστη».

Η εταιρεία ανέφερε ακόμα ότι γνωρίζει την αγωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που είχαν κάποιον αγαπημένο στο αεροσκάφος, σημείωσε, ωστόσο, ότι η έρευνα θα αποτελέσει μια διαδικασία που θα τραβήξει σε μάκρος και ανέφερε ότι θα αλλάξει τον τρόπο της στήριξης και των πληροφοριών προς τους επιβάτες.

to pontiki

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8485&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote