Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η «μάχη του 2007» διά χειρός Λούλη Εκτύπωση E-mail
28.11.07
Πέντε βουλευτές της Ν.Δ. -μεταξύ των οποίων τρεις πρώην υπουργοί- χειροκρότησαν την ανάλυση του κ. Ι. Λούλη, όπως αποτυπώθηκε στο νέο βιβλίο «Η μάχη του 2007», που προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. κ. Νίκου Καραχάλιου αλλά και εκδηλώσεις συμπαράστασης αρκετών άλλων στελεχών.

Η παρουσίαση έγινε χθες το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Αθήνας και ο κ. Λούλης βρήκε την ευκαιρία να δώσει τη δική του απάντηση. «Δεν πίστευα ότι αυτό το βιβλίο θα προκαλέσει τόσο θόρυβο.

 Δεν έχει ακραίες εκφράσεις, είναι χωρίς “γωνίες”, οι τόνοι είναι νηφάλιοι και λέει τα αυτονόητα», τόνισε.

Στις πρώτες θέσεις, παρακολουθούσαν η πρώην υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φ. Πετραλιά, ο πρώην υπ. Απασχόλησης κ. Σ. Τσιτουρίδης, ο πρώην υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ι. Μανώλης -έσπευσε να πει στον συγγραφέα ότι δεν αναγνώρισε τον εαυτό του στη φράση περί… κακοφωνίας βουλευτών-, ο βουλευτής Αττικής κ. Ν. Καντερές.

Επίσης, ήταν εκεί ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ και στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Κ. Σταϊκούρας.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι: ο κ. Τρ. Δραβαλιάρης σημειώνοντας ότι «ο κ. Καραμανλής θα κριθεί για την κυβέρνησή του και ο κ. Γ. Παπανδρέου για το κόμμα του», ο κ. Κ. Καλλίτσης ο οποίος έδωσε έμφαση στο «ρεύμα της ψήφου διαμαρτυρίας» όπως καταγράφηκε στην πρόσφατη κάλπη, ο διευθυντής έκδοσης του «Ελεύθερου Τύπου» κ. Σ. Κοτρώτσος υπογραμμίζοντας ότι όσοι αντέδρασαν «δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν το βιβλίο» και ο κ. Ι. Πρετεντέρης που μίλησε για «ήττα του δικομματισμού».

 Στην ίδια εκδήλωση, παραβρέθηκαν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Κ. Λαλιώτης και Μ. Χρυσοχοΐδης. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, κληθείς να απαντήσει αν υπάρχουν αλαζόνες υπουργοί και αν είναι ραγισμένο γυαλί, είπε «εκτιμώ πως όχι», ενώ στην ερώτηση αν ο κ. Λούλης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού απάντησε «τυπικά όχι», προσθέτοντας ότι οι σύμβουλοι δημοσιεύονται σε ΦΕΚ, δεν αμφισβήτησε, ωστόσο, τις προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με τον κ. Λούλη ο πρωθυπουργός. 

Με δηλώσεις του, ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής της Ν.Δ. κ. Θ. Γιαννόπουλος κάλεσε τον κ. Λούλη «να ασχοληθεί με τα του οίκου του. Δεν τον έχουμε αναγορεύσει σε τιμητή ούτε της Ν.Δ. ούτε αυτός που αυτοπροσδιορίζεται σε κύκλους ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού» (Ρ/Σ 9,84), ενώ ο βουλευτής κ. Β. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «δεν καθορίζει την πολιτική του Καραμανλή ο Γιάννης Λούλης».   

Ελεύθερος Τύπος

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=848&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote