Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Από τα Εξάρχεια ξεκίνησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο
Από τα Εξάρχεια ξεκίνησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο Εκτύπωση E-mail
26.04.14

«Χημείο» παρασκευής βομβών ΑΝFO στην περιοχή των Εξαρχείων αναζητεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη διαπίστωση ότι το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που πυροδότησε η τρομοκρατική οργανωση «Επαναστατικός Αγώνας» έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, ξεκίνησε από την περιοχή αυτή.

Η αποκάλυψη έρχεται μετά την αποστολή του πολυσέλιδου κειμένου - προκήρυξη της εν λόγω τρομοκρατικής οργάνωσης σήμερα, με την αστυνομία να αναζητεί πλέον, εκτός από το συντάκτη του και το ...εργαστήριο παρασκευής της βόμβας.

Το ότι το αυτοκίνητο ξεκίνησε από τα Εξάρχεια προκύπτει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από τις αναλύσεις των εικόνων που κατέγραψαν οι κάμερες στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν από την έκρηξη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει εστιάσει πλέον τις έρευνές της για τον εντοπισμό του χώρου που έγινε η παρασκευή του εκρηκτικού υλικού που φορτώθηκε στο όχημα, στην εν λόγω περιοχή.
Από τα Εξάρχεια ξεκίνησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο

Αναζητεί το γκαράζ μέσα στο οποίοι οι τρομοκράτες του «Επαναστατικού Αγώνα» έκαναν τη μίξη των υλικών, που κατέληξε στη δημιουργία της βόμβας τύπου ANFO, βάρους 75 συνολικά κιλών, όπως αναφέρει και ο συντάκτης στο κείμενο - προκήρυξη για την επίθεση.

Παράλληλα, από την ΕΛ.ΑΣ έγινε γνωστό ότι από την περιοχή των Εξαρχείων έγιναν και τα δύο τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για την έκρηξη του παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου.

Ο άγνωστος που ενημέρωσε τις δύο εφημερίδες τηλεφώνησε από καρτοκινητό κινητό τηλέφωνο, το οποίο, αμέσως μετά τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, νεκρώθηκε...

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8460&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote