Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μπάτε σκύλοι αλέστε στον Κορυδαλλό…
Μπάτε σκύλοι αλέστε στον Κορυδαλλό… Εκτύπωση E-mail
18.04.14

Αυτή τουλάχιστον η κατάσταση φαίνεται να επικρατεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτά νεαρός κρατούμενος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Στις δεκάδες φωτογραφίες που έχουν ανέβει τους τελευταίους δύο μήνες, ο κρατούμενος απεικονίζεται στους διαδρόμους της φυλακής και στα κελιά με άλλους να επιδεικνύουν αυτοσχέδια… μαχαίρια!
 
Σε μία εικόνα ο κρατούμενος ποζάρει στην πόρτα του κελιού με το μαχαίρι στο χέρι, ενώ σε άλλη τρεις άνδρες κάνουν πλάκα, με τους δύο να «απειλούν» τον τρίτο με δύο μαχαίρια στο λαιμό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας», ο νεαρός βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού (έχει μεταφερθεί από το Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα), ενώ για τις φωτογραφίες με τα αυτοσχέδια όπλα υπήρξε καταγγελία από το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου στις φυλακές Κορυδαλλού.
 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο έγκλειστος έχει δημιουργήσει μέχρι και... φωτογραφικά άλμπουμ, με τίτλο «Κορυδαλλός», ενώ απεικονίζονται εσωτερικοί χώροι των φυλακών. Οι φωτογραφίες φέρεται ότι έχουν ανέβει από κινητό τηλέφωνο, (η χρήση του οποίου απαγορεύεται), ενώ ο κρατούμενος έχει επισημάνει στις φωτογραφίες και συγκρατούμενούς του, που, επίσης, έχουν προφίλ στο Facebook.



Πηγή: Δημοκρατία

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8433&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote