Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ο Λαζόπουλος απαντά: Οποιος δεν υμνεί το σύστημα σημαίνει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Λαζόπουλος απαντά: Οποιος δεν υμνεί το σύστημα σημαίνει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ; Εκτύπωση E-mail
17.04.14

Στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο Mega Cosmos βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και οι απαντήσεις που έδωσε στην κριτική που δέχτηκε αναμένεται να συζητηθούν.

Οι κατηγορίες ότι υποστήριξε ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ

«Θα μπορούσα να κατηγορήσω κι εγώ όλους τους υπόλοιπους που παίρνουν θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν τη Νέα Δημοκρατία. Όποιος δεν υμνεί το σύστημα, σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ ανέφερα το παρόν σύστημα. Αν κάποιοι θέλουν να βρίσω αυτό που θα έρθει, αν θα έρθει... ας έρθει με το καλό και δουλειά του ανθρώπου που είναι σατιρικός συγγραφέας είναι να σχολιάζει αυτούς που είναι εξουσία».

Για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ότι έπαθε σοκ βλέποντας το Αλ Τσαντίρι

«Τον καημό καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω. Τον καταλαβαίνω, τον κατανοώ, τον σέβομαι... μέχρι εκεί. Επίσης, δεν είναι ορθό καθένας που λέει μια χαζομάρα να μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς. Δεν δέχομαι να μου βάλει αντζέντα νοημοσύνης ο οποιοσδήποτε. Θέλω να μου βάλει αντζέντα νοημοσύνης ένας που είναι νοήμων. Ο Λιάγκας ήταν υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ, προέρχεται από ένα κόμμα συγκεκριμένο, άρα έχει καημό επειδή δεν θα βγει το ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ, μετά από 35 χρόνια, αφού έκλεψαν το σύμπαν, πρέπει να κάτσουν λίγο ακόμα να φάνε και τα υπόλοιπα. Εγώ λέω πάλι όχι».

Το Ποτάμι του Στάυρου Θεοδωράκη

«Ο Θεοδωράκης ως δημοσιογράφος είναι πολύ καλός. του έχω δώσει και συνέντευξη και στον Πρετεντέρη έχω δώσει. Δεν τους κρίνω σαν δημοσιογράφους. Εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας. Μπορεί να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει "τέλος πια!"; Σε ποιο πράγμα λέει "τέλος πια!"; Αφού το μνημόνιο του άρεσε, αφού συμφωνεί με την κατάσταση, γιατί νευρίασε; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του και νευρίασε; Αυτό που είπε δηλαδή είναι "ως εδώ, δεν θα έρθουν οι άλλοι και θα παραμείνουμε εμείς" και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα».

Ο Λιάγκας είχε πει για τον Λαζόπουλο
Δεν του άρεσε του Γιώργου Λιάγκα η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλο και το έδειξε με κάθε τρόπο σήμερα το πρωί.

«Έπαθα σοκ! Δεν μου άρεσε καθόλου!», είπε ο παρουσιαστής αρχικά.

Στη συνέχεια, όταν έφτασαν στο θέμα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Είναι σπουδαίος ο Λάκης, δεν το συζητώ. Χθες έκανε μια εκπομπή για να βρίσει τον Θεοδωράκη. Μόνο που δε βγήκε με μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Όλη η εκπομπή ήταν να ξεσκίσουμε τον Θεοδωράκη και το MEGA»!

iefimerida

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8430&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 17.04.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote