Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αεροσκάφη εντόπισαν (;) συντρίμμια του Boeing
Αεροσκάφη εντόπισαν (;) συντρίμμια του Boeing Εκτύπωση E-mail
29.03.14

Αεροσκάφη που πέταξαν πάνω από την νέα ζώνη ερευνών στον Ινδικό Ωκεανό, όπου επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες για το χαμένο Boeing των Μαλαισιανών γραμμών, εντόπισαν «πολλά αντικείμενα διαφορετικών χρωμάτων», σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές. Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες δυο εκ των αντικειμένων.

Πέντε από τα αεροπλάνα που εστάλησαν στη νέα ζώνη εντόπισαν αντικείμενα διαφόρων χρωμάτων μεταξύ αυτών και ορισμένα μπλε και γκρι, που συμβαδίζουν με τα χρώματα του χαμένου Boeing. Νωρίτερα το πλήρωμα του αεροσκάφους Orion της Νέας Ζηλανδίας, ανέφερε πρώτο ότι «είδε» 11 αντικείμενα.

Για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για συντρίμμια του Boeing, θα πρέπει να φθάσει στο σημείο πλοίο, κάτι το οποίο δεν αναμένεται να γίνει πριν από αύριο, Σάββατο.

H είδηση έρχεται μετά την ανακοίνωση ότι αλλάζει η περιοχή των ερευνών για το αεροσκάφος των Μαλαισιανών γραμμών και επικεντρώνεται πλέον σε μια ζώνη 1.100 χλμ βορειοανατολικά της προηγούμενης (που οριοθετούνταν στα 2.500 χλμ νοτιοδυτικά του Περθ της Αυστραλίας), αφού νέα ανάλυση δεδομένων από δορυφόρους φέρεται να έδειξε ότι το αεροσκάφος ταξίδευε με μεγαλύτερη ταχύτητα και έκαιγε καύσιμα πιο γρήγορα, συνεπώς είναι πιθανό να μην είχε φθάσει τόσο νότια στον Ινδικό Ωκεανό, όσο είχε αρχικά υποτεθεί.
Αεροσκάφη εντόπισαν (;) συντρίμμια του Boeing - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, εικονίζονται δυο λευκά αντικείμενα, ένα λευκό, μακρόστενο και ένα πιο μικρό κυκλικό. Έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση ότι τα διάφορα αντικείμενα- τα οποία μέχρι στιγμής είχαν εντοπιστεί μόνο από δορυφόρους- σχετίζονται με το χαμένο αεροπλάνο.


Το Boeing 777 των Malaysian Airlines με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου, λίγο αφότου είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο. Η πλειοψηφία των επιβατών ήταν Κινέζοι.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8377&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 29.03.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote