Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Απονομή τιμητικών διακρίσεων στην Νέα Υόρκη
Απονομή τιμητικών διακρίσεων στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
26.03.14

Νέα Υόρκη

Η απονομή της διακήρυξης, μέσω της οποίας η πολιτειακή βουλή της Νέας Υόρκης ανακηρύσσει τον μήνα Μάρτιο, σαν τον μήνα Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς , αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της τιμητικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία το Σάββατο 22 Μαρτίου στο Terrace on the park , όπου τιμήθηκαν ο πρόεδρος του Πανγκριγκόριαν μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης Δημήτρης Καφχίτσας και ο πρόεδρος του ταμείου καρκινοπαθών Ελληνοπαίδων Γεώργιος Κίτσιος.

Την ιστορικής σημασίας διακήρυξη, επέδωσε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης η Αλεξία Μακρυγιάννη, η οποία εκπροσωπούσε την Ελληνοαμερικανίδα πολιτειακή Βουλευτή Αραβέλλα Σιμωτά , ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας παραλαμβάνοντας την διακήρυξη , ανέφερε ότι αυτή είναι η πρώτη αναγνώριση και ευελπιστεί σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες από τους υπόλοιπους επίσημους φορείς της Νέας Υόρκης .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εννέα εκ των δώδεκα νεαρών Ελληνοαμερικανίδων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό γνώσεων και ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ανεξαρτησία 2014, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Σωτηρία –Ειρήνη Σωτηροπούλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Υόρκης Κώστας Κωνσταντινίδης , ο Έλληνας πρόξενος Εμμανουήλ Κουμπαράκης και ο γενικός πρόξενος της Κύπρου Βασίλειος Φιλίππου, ενώ ο πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιος Αρώνης παρουσίασε τους τιμώμενους.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης και η δημοσιογράφος Νάνσυ Μπίσκα επιμελήθηκε την παρουσίαση του προγράμματος .

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8374&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote