Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Παπούλιας: Μάχη για να «σπάσει ο κλοιός» των δανειστών
Παπούλιας: Μάχη για να «σπάσει ο κλοιός» των δανειστών Εκτύπωση E-mail
26.03.14

«Πριν από 193 χρόνια ο ελληνικός λαός έδωσε μάχη ενάντια στην οθωμανική αυτοκρατορία και νίκησε... Σήμερα δίνει μάχη για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών», ανέφερε στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

«Πριν από 193 χρόνια ένας ολιγάριθμος λαός με μεγάλη καρδιά, ψυχή και με εξαιρετική γενναιότητα γενναιότητα, ξεδίπλωσε τις αρετές του και συγκρούστηκε με μια μεγάλη αυτοκρατορία, την οθωμανική, για την λευτεριά και την κέρδισε.

Σήμερα ο λαός μας δίνει μάχη για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών. Η ιστορία εγγυάται ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Εύχομαι ομοψυχία σε αυτόν τον αγώνα, χρόνια πολλά και καλύτερες μέρες». Αυτό ήταν το μήνυμα του Κάρολου Παπούλια, αμέσως μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.30.

«Με σταθερά βήματα αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της μιζέριας και των μνημονίων», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές. Παρέλασαν μπροστά μας τα άξια παιδιά της Ελλάδας. Τιμήσαμε την εθνική μας επέτειο…Σήμερα στείλαμε με αυτή την μεγαλειώδη παρέλαση ένα μήνυμα ισχύος και ειρήνης. Η Ελλάδα πέρασε τα χειρότερα. Ας παλέψουμε για τα καλύτερα που έρχονται...Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στέκονται στο ύψος της αποστολής τους...» δήλωσε από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος.

imerisia

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8373&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote