Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Υπέργηρη "Μις Νοέμβριος" Εκτύπωση E-mail
26.11.07
Μία αξιοσέβαστη Βρετανίδα, η Νόρα Χάρτγουικ που σε μια εβδομάδα κλείνει αισίως τα 102 χρόνια της, πήρε -έστω και αργά στη ζωή της -τη μεγάλη απόφαση να ποζάρει γυμνή για ένα ημερολόγιο

. Όπως γράφει ο σημερινός βρετανικός Τύπος, η υπέργηρη "Μις Νοέμβριος" στις φωτογραφίες δεν θα φορά παρά μόνο ένα αραχνοΰφαντο ροζ φουλάρι που θα καλύπτει τα επίμαχα σημεία της, και θα ποζάρει μπροστά στο ταμείο μιας τοπικής παμπ στην πόλη της, το Άνκαστερ, που βρίσκεται στην κεντροανατολική Αγγλία.

Σύμφωνα με την ίδια, αποφάσισε να κάνει την γυμνή φωτογράφηση για να χρηματοδοτήσει τα παιδιά της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου.  

Όπως δήλωσε η κ. Χάρτγουικ σε τοπική εφημερίδα, "είμαι πάντα πρόθυμη κυρίως όταν πρόκειται για οργανώσεις με ανθρωπιστικούς σκοπούς" και πρόσθεσε ότι "διασκεδάζει πολύ με την όλη υπόθεση".

Πάντως δήλωσε ότι "δεν πρόκειται να το ξανακάνει" και ότι για να πάρει κουράγιο τις ημέρες της φωτογράφησης έκοψε τελείως το νερό και έπινε μόνο ουίσκι για να μην πολυκαταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται.

 Η 37χρονη ιδιοκτήτρια της παμπ βρήκε την υπόθεση "εξαιρετική" και πρόσθεσε ότι "αφού το έκανε η Νόρα θα μπορούσε να το κάνει όλος ο κόσμος" όταν μάλιστα πρόκειται για καλό σκοπό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από τη θαρραλέα γιαγιά πολλές μητέρες παιδιών της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου δήλωσαν πρόθυμες να ξεγυμνωθούν για το ημερολόγιο, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανάπτυξη της τοπικής ομάδας τους, ώστε να καταφέρει να περάσει στην πρώτη εθνική αποκτώντας κάποιους καλούς, αλλά ακριβούς, ποδοσφαιριστές.

ert 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=837&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote