Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Πικρές αλήθειες για το Ασφαλιστικό
Πικρές αλήθειες για το Ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
26.11.07
 ΠΡΙΝ να φθάσουμε στο σημερινό μπάχαλο του Ασφαλιστικού και να εξαγγέλλει τα όποια αντιλαϊκά μέτρα η κυβέρνηση, απορώ γιατί δεν προηγήθηκε μια στοιχειώδης ενημέρωση των πολιτών.

 * Ποιοι φταίνε για το σημερινό αδιέξοδο; 

* Ποιοι οδήγησαν σε χρεοκοπία τα Ασφαλιστικά Ταμεία; 

* Ποιοι ευθύνονται για τη λεηλασία τους; 

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ εσύ, αναγνώστη, ότι οι… μισοί συνταξιούχοι Ελληνες συνταξιοδοτούνται ως… ανάπηροι»; 

 Και οι άλλοι μισοί ως… αντιστασιακοί»;

 ΟΡΓΙΑΣΑΝ οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κάνοντας απίστευτα ρουσφέτια με τις συντάξεις!.. 

Το ’χω ξαναγράψει, ότι στη Θεσσαλία, λ.χ., υπάρχει ένας τύπος που πήρε σύνταξη ως ολικά τυφλός»… …Αλλά αυτός ο ολικά τυφλός» είναι… οδηγός σχολικού λεωφορείου ακόμα και σήμερα!!! …Η δε σύζυγός του εισπράττει και αυτή επίδομα, ως… συνοδός τυφλού»! 

*** ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ επίσης περίπτωση, που αποτελεί εξήγηση της αθλιότητας των Ασφαλιστικών Ταμείων, αποτελεί το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ). Μέχρι το 1985 το ΝΑΤ υπήρξε το πλουσιότερο Ταμείο της Ευρώπης. Επειτα άρχισαν να το γεμίζουν με πρασινοφρουρούς, ακόμα και ορεσίβιους της Ηπείρου, που δεν είδαν στη ζωή τους θάλασσα!.. Στα επόμενα χρόνια το χρεοκόπησαν εντελώς, χωρίς να σεβασθούν τον ιδρώτα των ναυτικών μας!..

 *** ΑΦΗΣΤΕ το σκάνδαλο με τους αντιστασιακούς – μαϊμούδες». Συνταξιοδότησαν χιλιάδες πρασινοφρουρούς ως αντιστασιακούς», ανθρώπους που δεν είχαν γεννηθεί καν κατά τον πόλεμο!.. Η καταστροφή των Ασφαλιστικών Ταμείων ολοκληρώθηκε και με άλλα σκάνδαλα των πασοκικών κυβερνήσεων! 

* Αλλοτε με τις επισφαλείς από ρεμουλαδόρους κινήσεις με επένδυση στα περίφημα ομόλογα… 

* Και κυρίως με τα παιχνίδια άλλων πράσινων ρεμουλαδόρων στο Χρηματιστήριο, όπου χάθηκαν οι περιουσίες των Ταμείων! (Χωρίς να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη ούτε ένας από τους υπεύθυνους!).

 *** ΑΥΤΕΣ τις λεπτομέρειες» (και άλλες πολλές), δεν τις θυμάται ο κοσμάκης και κακώς δεν τις θυμίζει η κυβέρνηση… Οπως δεν υπενθυμίζει τόσο το σχέδιο Γιαννίτση», όσο και τον νόμο Ρέππα, όπου το ΠΑΣΟΚ έφερνε τότε απείρως σκληρότερα μέτρα για το Ασφαλιστικό… 

 Αδέσμευτος Τύπος

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=836&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote