Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της παρέλασης στην Νέα Υόρκη
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της παρέλασης στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
08.03.14

Του Σάκη Σερέτη

Αυξημένη ελαφρώς -σε σχέση με την προηγούμενη- ήταν η συμμετοχή των Ομογενών στην συνεδρίαση της επιτροπής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6 Μαρτίου στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια.

Με τις προσπάθειες αξιοποίησης του δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου που παρέχεται κατά την δίωρη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της φετεινής της παρέλασης, ξεκίνησε την ενημέρωση του κοινού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης , ενώ παράλληλα υπενθύμισε ότι η εορτή της 25ης Μαρτίου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τις πολιτειακές αρχές της Νέας Υόρκης, θα πραγματοποιηθεί εφέτος στο “Σταθάκειο” την 14η Μαρτίου.

Ο κ. Τσεκερίδης επεσήμανε επίσης τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Μαρτίου στο “Σταθάκειο” και αφορούν στα 75α γενέθλια της Ομοσπονδίας , στην διάρκεια των οποίων αναμένεται να απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στον σύλλογο Λημνίων “Ηφαιστος” Νέας Υόρκης, στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κώστα Μαυρίκη και στον κ. Γρηγόρη Ζαχαρόπουλο.

Έκκληση συμμετοχής και οικονομικής υποστήριξης του λευκώματος της παρέλασης απηύθυνε η επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής Ελένη Ψαρά , ενώ ο υπεύθυνος διακίνησης του λαχείου της παρέλασης Βασίλης Γκουρνέλος , ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν εισπραχθεί 12.000 δολάρια .

Την σκυτάλη παρέλαβε στην συνέχεια ο κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη επιτυχίας της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Χίλτον και η οποία αφορά στην απονομή τιμητικών διακρίσεων προς τον γερουσιαστή Τσαρλς Σούμερ και τον υποψήφιο για την θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Νορβηγία Ελληνοαμερικανού Γεώργιου Τσούνη που αποτελούν τους τελετάρχες της φετεινής παρέλασης.

Ο κ. Κρίστοφερ ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 13 χορηγοί της εκδήλωσης του Χίλτον , οι οποίοι θα καταβάλλουν το ποσόν των 5.000 δολαρίων έκαστος , ενώ παράλληλα προέτρεψε όλους τους συλλόγους και τις Ομοσπονδίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή .

“Αισθάνομαι την καρέκλα μου να τρίζει” ανέφερε με νόημα ταμίας της παρέλασης Σπύρος Βασιλάκης , ο οποίος στην συνέχεια εστιάζοντας στο ποσόν των 75.000 δολαρίων που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα , εξέφρασε φόβους για την επίτευξη του στόχου των 400.000δολαρίων που αποτελεί το ζητούμενο των διοργανωτών της φετεινής παρέλασης.

“Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων” επεσήμανε ο κ. Βασιλάκης και προέτρεψε τους ομογενείς να ενεργοποιηθούν για την οικονομική επιτυχία του εγχειρήματος.

Η επόμενη πανομογενειακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 13 Μαρτίου στο “Σταθάκειο”.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8337&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.03.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote