Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Έκλεισε ο κύκλος προετοιμασίας υποψηφιοτήτων για τον διαγωνισμό Μις Ανεξαρτησία 2014
Έκλεισε ο κύκλος προετοιμασίας υποψηφιοτήτων για τον διαγωνισμό Μις Ανεξαρτησία 2014 Εκτύπωση E-mail
06.03.14

Του Σάκη Σερέτη

Με την συμμετοχή δώδεκα νεαρών Ελληνοαμερικανίδων υποψηφίων για το χρίσμα της Μις Ανεξαρτησίας 2014,ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 5 Μαρτίου, οι διεργασίες της πολιτιστικής επιτροπής στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης , ενώ την Κυριακή 9 Μαρτίου - ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού- αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η εκλογή και ανάδειξη της νικήτριας , η οποία μαζί με τους επίσημους τελετάρχες της παρέλασης θα ηγηθεί της φετεινής παρέλασης στην 5η λεωφόρο.

Η επιμελής προετοιμασία και ολοκλήρωση με υποδειγματική διαφάνεια -τουλάχιστον τα τελευταία 3χρόνια- του εν λόγω διαγωνισμού ,οφείλεται κυριολεκτικά στις άοκνες προσπάθειες του προέδρου της πολιτιστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Αθανάσιου Αρώνη, καθώς επίσης και της επί σειρά ετών εθελόντριας του διαγωνισμού Αυγερινής Κατέχη , οι οποίοι με κινητήριο δύναμη την αγάπη τους για τον Ελληνικό πολιτισμό και την Ελληνικά γράμματα , καταφέρνουν να ανοίγουν παράθυρο επικοινωνίας με την νέα γενιά Ελληνοαμερικανών της ευρύτερης περιοχής .

Την προετοιμασία των κοριτσιών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, καθώς επίσης και την λεπτομερή ανάλυση των κανονισμών και του τρόπου βαθμολογίας τους από την αρμόδια κριτική επιτροπή, επιμελήθηκε η κ. Αυγερινή Κατέχη σε συνεργασία με τις κκ. Χαρά Σαριδάκη και Μαρία Μαντά που αποτελούν ενεργά μέλη της πολιτιστικής επιτροπής .

Οι δώδεκα υποψήφιες έχουν ως εξής:

Stella Marfessis (Miss Ithaki),Christina- Efrosini Patenzone (Miss Sterea Ellas), Eleni Georgakopoulos (Miss Kerkyra), Caterina Catalano (Miss Mathraki), Demetra Catalano (Miss Eftanisa), Christina Fileas (Miss Naxos), Emmy Aspras ( Miss Kasos), Sofia Bonis (Miss Astakos), Anthoula Zoumboulis (Miss Thessalia), Kali Arapis(Miss Leros), Irene Sotiropoulos (Miss Peloponnisos) , Niki Sourelos (Miss Limnos).

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 9 Μαρτίου στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο (22-51 29 th street )στην Αστόρια και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κάτωθι τηλέφωνα: (718) 204-6500, (347)387-2499 και (347) 6975711.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8329&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote