Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Δούρου: Σε πλήρη εναρμόνιση με τις μνημονιακές πολιτικές το έργο στην Περιφέρεια
Δούρου: Σε πλήρη εναρμόνιση με τις μνημονιακές πολιτικές το έργο στην Περιφέρεια Εκτύπωση E-mail
01.03.14

«Εκτός τόπου και χρόνου» είναι σύμφωνα με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Απολογισμός Πεπραγμένων της σημερινής διοίκησης, καθώς ήταν, όπως ανέφερε «κατώτερος των περιστάσεων, σε θεσμικό επίπεδο και σε επίπεδο δράσεων».

Σε ό,τι αφορά στο θεσμικό, στα 3,5 χρόνια της διοίκησής της, η σημερινή πλειοψηφία «δεν ανέδειξε τα άκρως προβληματικά θεσμικά ζητήματα που θέτει το καλλικρατικό πλαίσιο λειτουργίας» σχολιάζει η κα Δούρου, αντιθέτως όπως υπογραμμίζει προώθησε «πολιτικές που εναρμονίζονται πλήρως με τις κεντρικές μνημονιακές πολιτικές επιλογές σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά ζητήματα».

 

Σχετικά με τις δράσεις, η σημερινή διοίκηση «ήταν απούσα από κάθε είδους σοβαρής κοινωνικής, περιβαλλοντικής παρέμβασης» υπογραμμίζει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια.

 

Η ίδια κατηγορεί την σημερινή διοίκηση ότι «τη στιγμή που η ανεργία στην πρώτη Περιφέρεια της χώρα εκτοξεύεται στο 28,5%, το έργο της διοίκησης, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσει ακόμη και τα ελλιπή υπάρχοντα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της, είναι επιφανειακό και  αναποτελεσματικό».

 

Παράλληλα, επιτίθεται στη σημερινή διοίκηση καθώς και σε επίπεδο έργων και υποδομών περιορίστηκε σε «έργα βιτρίνας, όπως αναπλάσεις πλατειών και δρόμων» και όχι σε έργα όπως είναι «ένας πλήρης αντιπλημμυρικός σχεδιασμός για το σύνολο της Αττικής, η ολοκλήρωση του αποχετευτικού συστήματος, για παράδειγμα, της Ανατολικής Αττικής».

 

newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8316&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote