Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στην Κουμουνδούρου παρακολουθούν τη… ροή του ποταμού
Στην Κουμουνδούρου παρακολουθούν τη… ροή του ποταμού Εκτύπωση E-mail
28.02.14

Σε στάση αναμονής βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δουν την ροή του Ποταμού. Δηλαδή να μάθουν που το πάει ο Σταύρος Θεοδωράκης, με ποιους θα συμπορευθεί στο νέο του εγχείρημα και τι τελικά τι ζητά από την παρουσία του στην πολιτική.

Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν θα πάρουν αρκετές απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα αν και η εντύπωση που έχουν αποκομίσει από την μέχρι τώρα εμφάνιση του δημοσιογράφου είναι ότι δύσκολα θα ξεκαθαρίσει την θέση του σε όλα τα θέματα που απασχολούν την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Φυσικά από τα στελέχη της Κουμουνδούρου δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή του έχει προσεγγίσει ένα κομμάτι της νεολαίας που εν δυνάμει θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα του σε αυτό το εγχείρημα.

Ωστόσο θεωρούν ότι εάν δεν είναι πειστικός σε αυτά που θα πει και συγκεκριμένος στις απόψεις που θα εκφράσει για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως εύκολα φούσκωσε η ιστορία έτσι εύκολα μπορεί και να ξεφουσκώσει. Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στο θέμα.

«Στην Ελλάδα είπε, έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε μικρά ποτάμια και να μην πλημμυρίζουν και εύκολα. Για το συγκεκριμένο τώρα καθένας κρίνετε όχι από τις φιλοδοξίες του, ούτε από το περιτύλιγμά του, αλλά από την ουσία αυτών που λέει. Αυτό που παρουσιάζει ως θέσεις, από το πρόγραμμά του. Γιατί πολλές φορές έχουμε δει διάφορους διάττοντες αστέρες της δημόσιας ζωής, έτσι όπως εμφανίζονται, έτσι σύντομα να εξαφανίζονται.

Και πρόσθεσε «Είναι μια στιγμή που ο κόσμος έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα να αντιμετωπίσει. Τα προβλήματά του είναι πάρα πολύ πραγματικά. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο πρωτοβουλίες, κινήσεις οι οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν στα μείζονα, δεν μπορούν να ιεραρχήσουν πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κυρίαρχη, την ασκούμενη πολιτική, δεν νομίζω ότι έχουν πολύ μέλλον.»

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ισχυρίζονται ακόμα ότι η ΝΔ θα κάνει ότι μπορεί για να διαφήμιση αυτή τη  πρωτοβουλία αφού στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να ψαλιδίσουν την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

 

www.newpost.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8313&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote