Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εκλογές και νέα διοίκηση στον Μίνωα Νέας Υόρκης
Εκλογές και νέα διοίκηση στον Μίνωα Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
11.02.14

Νέα Υόρκη

Οι πολικές θερμοκρασίες και τα χιόνια που έχουν πλέον κατασκηνώσει στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας , δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τα μέλη του συλλόγου Κρητών Νέας Υόρκης “Μίνωας”, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά για άλλη μια φορά στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, στην έδρα του συλλόγου στην Αστόρια.

Η εφορευτική επιτροπή που απαρτίζονταν από τους κκ. Γασπαράκη Παντελή , Φουρναράκη Μιχάλη και Μαρακομιχελάκη Γεώργιο , ακολουθώντας πιστά την διαδικασία , διεξήγαγε με άψογο τρόπο την ψηφοφορία για δώδεκα ώρες και η κάλπη άνοιξε στις οκτώ το πρωί και έκλεισε στην ίδια ώρα το βράδυ , όπου ακολούθησε παρουσία περίπου 100 μελών του συλλόγου η καταμέτρηση των ψήφων και η ανακοίνωση του αποτελέσματος .

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από έντεκα μέλη και έχει ως εξής : Αναστασάκης Μανώλης (Πρόεδρος), Σαπουντζής Φραγκίσκος (Αντιπρόεδρος) ,Γασπαράκη Μαρία (Γραμματέας), Σαριδάκη Χαρά (Ταμίας ), Αεράκης Μιχάλης , Βελονάκης Μανώλης , Δρεττάκη Ειρήνη, Μαυρουδής Μανώλης , Μουτάφης Πωλ , Μπουμάκης Μανώλης και Σωπασουδάκης Αντώνης.

Ο σύλλογος μετράει 36 χρόνια ενεργής παρουσίας στα Ομογενειακά δρώμενα και η φιλόξενη έδρα του στην Αστόρια, αποτελεί σταυροδρόμι συνάντησης πολλών Ομογενών, οι οποίοι- ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες - απολαμβάνουν εξαιρετικό φαγητό και περιποίηση , κάτω από την τεράστια κληματαριά που καλύπτει την αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτηρίου.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8283&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote