Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Σφοδρή επίθεση Πάγκαλου στο «Βήμα» Εκτύπωση E-mail
24.11.07
Σφοδρότατη επίθεση κατά της εφημερίδας «το Βήμα» εξαπέλυσε χθες ο κ. Θ. Πάγκαλος, με αφορμή τις αιτιάσεις ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ασκεί αποτελεσματική αντιπολίτευση, αναβιώνοντας το πολεμικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και συγκεκριμένων συγκροτημάτων ΜΜΕ κατά την περίοδο μέχρι την εκλογή της 11ης Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξη (στον «Αλφα 98,9»), ο κ. Πάγκαλος, αφού έθεσε το ερώτημα «εάν την κοινωνία εκφράζει ο κ. Λαμπράκης ή ο κ. Μπόμπολας», έσπευσε να προσθέσει: «Εχω αγανακτήσει.

 Διαβάζοντας το “Βήμα” ήμουν έτοιμος να το σκίσω, γιατί τα επαίσχυντα αυτά έντυπα προσπάθησαν να αναμειχθούν στα εσωτερικά ενός κόμματος». Μάλιστα, σε άλλο σημείο, ο πρώην υπουργός σημειώνει: «Το πρόβλημά τους δεν είναι ποιος είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, γιατί το πρόβλημα της αρχηγίας λύθηκε.

Το πρόβλημά τους είναι να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να δημιουργήσουν μικρά κόμματα τα οποία να χειραγωγούν, αλλά και να πουλήσουν και εξυπηρέτηση στον κ. Καραμανλή». «Πρέπει πλέον να τους καταγγέλλουμε επωνύμως, όπως έκανα σήμερα και θα συνεχίσω να κάνω», κατέληξε ο κ. Θ. Πάγκαλος.

 Συνεργάτες του κ. Γ. Παπανδρέου δήλωναν άγνοια για το κατά πόσο ο κ. Πάγκαλος είχε συνεννοηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πριν από τις χθεσινές, εξαιρετικά επιθετικές τοποθετήσεις του.

 Ομως, άφηναν να εννοηθεί πως ο κ. Θ. Πάγκαλος εξέφρασε το «κλίμα» που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς όπως ανέφερε χθες και η «Κ», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κριτική που του ασκείται εκ νέου για μειωμένα αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά στο ζήτημα του ασφαλιστικού, καθώς και για αναίτια καθυστέρηση στη συγκρότηση των νέων καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αύριο ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει τη σύνθεση της Γραμματείας που θα προετοιμάσει το συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Στη Γραμματεία, θα είναι ισχυρότατο το στοιχείο της ανανέωσης και θα μετέχουν μόνο ορισμένα μέλη του απερχόμενου Πολιτικού Συμβουλίου, τα οποία δεν είχαν στο παρελθόν κυβερνητική θητεία.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι κ. Γ. Παναγιωτακόπουλος, Μ. Κοππά, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Χρ. Πολυζωγόπουλος, και από τους υποστηρικτές του κ. Ευ. Βενιζέλου οι κ. Π. Κουκουλόπουλος και Τόνια Αντωνίου, με την τελευταία να είναι εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο θα επιλεγεί από τον κ. Παπανδρέου για το συγκεκριμένο όργανο.

kathimerini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=827&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 24.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote