Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κυβερνητικό συμβούλιο αύριο για την Κεφαλονιά
Κυβερνητικό συμβούλιο αύριο για την Κεφαλονιά Εκτύπωση E-mail
05.02.14

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών, συγκαλεί αύριο στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπισης της καταστροφής στην Κεφαλονιά.

Στην σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Νίκος Δένδιας, Αδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Ολγα Κεφαλογιάννη. Επίσης θα συμμετάσχουν οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Υπενθυμίζεται πως όλοι οι υπουργοί που θα πάρουν μέρος στη σύσκεψη, έχουν ήδη μεταβεί στο νησί και έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση μετά τους ισχυρούς σεισμούς, ενώ ήδη προωθούνται μέτρα αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των σεισμοπαθών.

Σήμερα ένα ακόμη πλοίο του πολεμικού ναυτικού έφτασε στην Κεφαλονιά, μεταφέροντας βαριά μηχανήματα για την αποκατάσταση των υποδομών, αλλά και εξοπλισμό για τα πρόχειρα καταλύματα των πληγέντων.

Στην Κεφαλονιά θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές, συνοδεία αντιπροσωπείας βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8268&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote