Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Βασιλόπιτα και οικογενειακό γλέντι από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Νέα Υόρκη
Βασιλόπιτα και οικογενειακό γλέντι από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
28.01.14

Του Σάκη Σερέτη

Μια τεραστίων διαστάσεων βασιλόπιτα διακοσμημένη με το έμβλημα της αγαπημένης τους ομάδας έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι της Panatha USA το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στα γραφεία του συνδέσμου τους στην Αστόρια.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου Βλάσης Αναστασίου καλωσορίζοντας τους φίλους του Παναθηναϊκού , αλλά και τους Ομογενειακούς εκπροσώπους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της αγαπημένης τους ομάδας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ , καθώς επίσης στο έργο και την προσφορά των πρώην προέδρων της Panatha USA και ιδιαίτερα στις σημαντικές προσπάθειες του επίτιμου πρόεδρου κ. Νίκου Μπάρδη, χαρακτηρίζοντας τον “ ψυχή της οργάνωσης”.
Ο κ. Βλάσης Αναστασίου αναφερόμενος στα επιτεύγματα της οργάνωσης που ηγείται για την χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικές δράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης, οι οποίες αρχίζοντας από την πόλη μας ,έφτασαν μέχρι το ακριτικό Καστελλόριζο με αποδέκτες τους μαθητές δημοτικού και γυμνασίου του νησιού ,ενώ στην συνέχεια εστιάζοντας στον αθλητικό τομέα, επεσήμανε την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας και την συμμετοχής της στο τοπικό πρωτάθλημα της Νέας Υόρκης, το οποίο διοργανώνεται από την ΕΠΟ Αμερικής.
Την βασιλόπιτα έκοψε ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Μπάρδης και τυχερή της βραδιάς, αναδείχτηκε η νεαρή Σταυρούλα Τσαγαλά στην οποία έτυχε ένα από τα δυο τυχερά νομίσματα της βασιλόπιτας, που αποτελούσε προσφορά του γνωστού ζεύγους Αθανασίας και Βασίλη Σφυρόερα.
Την διασκέδαση των καλεσμένων, επιμελήθηκε άριστα ο αγαπημένος τροβαδούρος της Ομογένειας Σεραφείμ Λάζος μαζί με τον Νίκο Ζυγούρη στο μπουζούκι και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8251&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >