Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Σταϊνμάγερ: Δείγμα αλληλεγγύης η επίσκεψη στην Αθήνα
Σταϊνμάγερ: Δείγμα αλληλεγγύης η επίσκεψη στην Αθήνα Εκτύπωση E-mail
09.01.14

«Οι Έλληνες διανύουν μια δύσκολη περίοδο. Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και του υπουργού Εξωτερικών κ. Βενιζέλου έχει αναλάβει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Μέσα σε λίγα χρόνια πρέπει να αναπληρωθούν ελλείψεις δεκαετιών», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα, ενώ κατέστησε σαφές ότι το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων πρέπει να συνεχιστεί και ότι δεν προβλέπεται να τεθεί ένα τέλος σύντομα.

«Η πρόοδος σε αυτή την πορεία εκσυγχρονισμού σε γρήγορη κίνηση είναι τεράστια, αλλά ομοίως και οι συνδεόμενες με αυτή την πορεία κοινωνικές δυσκολίες. Είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί. Για την ετοιμότητά τους και το θάρρος που απαιτείται, οι Έλληνες αξίζουν κάθε σεβασμό», δήλωσε ο κ. Σταϊνμάγερ στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Der Spiegel» και περιέγραψε την αυριανή επίσκεψη ως δείγμα αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό: «Με την επίσκεψή μου στην Αθήνα θέλω να δείξω τη γερμανική αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό. Θα σταθούμε στο πλάι των Ελλήνων», τόνισε.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8215&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων