Αρχική arrow EDITORIAL arrow Πνιγηρός αέρας καταστολής και οδηγίες υπακοής…
Πνιγηρός αέρας καταστολής και οδηγίες υπακοής… Εκτύπωση E-mail
16.12.13

Πνιγηρός αέρας καταστολής και οδηγίες υπακοής…

 

Του Σάκη Σερέτη

 

Προφανώς ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της επιτροπής παρέλασης Πέτρος Γαλάτουλας ξεχνάει πολύ εύκολα, ή η φαντασία του είναι κυριολεκτικά για κλάματα. Και για να γίνω περισσότερο σαφής , αναφέρομε στην ατυχή έμπνευση που του ήρθε κατά την διάρκεια της πρόσφατης πανομογενειακής συγκέντρωσης , στην οποία καταφέρθηκε γενικά και αόριστα εναντίον των Ομογενειακών ΜΜΕ, ζητώντας τους να στηρίξουν την παρέλαση και αν θέλουν να “χτυπάνε” την Ομοσπονδία, ας το κάνουν σε προσωπικό επίπεδο.

Προφανώς ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης , δεν έχει κανένα πρόβλημα να παριστάνει το λιοντάρι στον καθρέφτη της “κραταιάς” και παράλληλα να εκδίδει ανώνυμα οδηγίες καλής συμπεριφοράς και υπακοής προς τους δημοσιογράφους,.

 

Όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλογιστεί την σοβαρότητα της κατάστασης και να αποδεχθεί ότι ούτε αυτός, αλλά ούτε και οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται με τα κοινά και την Ομοσπονδία , μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο ταμπουρωμένος πίσω από την επιτυχία της κάθε παρέλασης .

 

 

 

Ωστόσο, επειδή στην προσωπική επικοινωνία που είχα μαζί του, αρνήθηκε να μου ξεκαθαρίσει τί ακριβώς εννοούσε, θα ήθελα να του υπενθυμίσω, ότι η κριτική που φοβάται ότι θα του ασκηθεί από τον γράφοντα, δεν αφορά στην διεξαγωγή της παρέλασης, αλλά σε μια σειρά αυθαιρέτων και αντικαταστατικών ενεργειών που διέπραξε ο ίδιος και κάποιοι στενοί συνεργάτες του και για τις οποίες θα επανέλθω πολύ σύντομα .

Εάν πάραυτα ο γενικός γραμματέας εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που υπονομεύουν την εθνική παρέλαση, δεν έχει παρά να τους ονομάσει και να ενημερώσει την ομογένεια για τις ενέργειες τους ….

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8174&Itemid=29

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote