Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Αθλητική κυψέλη νέων η Panatha Usa
Αθλητική κυψέλη νέων η Panatha Usa Εκτύπωση E-mail
13.12.13

Του Σάκη Σερέτη

Η αγάπη των ομογενών φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το Ομογενειακό ποδόσφαιρο και η καταλυτικής σημασίας ενασχόληση και στήριξη της νεοσύστατης ομάδας Panatha USA, από τους κκ. Νικόλαο Μπάρδη , Βασίλη Μεσάδο και του γνωστού αθλητικογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Βλάση Αναστασίου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την αθλητική- και όχι μόνο- οικογένεια της Ομογένειας εδώ στη Νέα Υόρκη.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Panatha USA ιδρύθηκε περίπου πριν από έξι μήνες και λειτουργώντας κάτω από την αιγίδα του ομώνυμου συλλόγου φιλάθλων του Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης, συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα, το οποίο δημιουργήθηκε με την συνεργασία της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αμερικής και της αντίστοιχης ένωσης ποδοσφαιρικών ομάδων του Λονγκ Άιλαντ.

“Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Νίκος Κολωτούρος , ενώ ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται μέχρι σήμερα από οκτώ Έλληνες παίκτες και ευελπιστούμε με την έναρξη της δεύτερης σαιζόν, η ομάδα να στελεχωθεί με περισσότερους Ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστές, ώστε να θεωρείται αμιγώς μια καθαρά Ελληνική ομάδα, δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Panatha Usa Νικόλαος Μπάρδης.

“Η ομάδα μας φέρει ασφαλώς το σήμα του Παναθηναϊκού και οι αθλητικές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών, αποτελούν δωρεά της αγαπημένης μας ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό ” ανέφερε ο κ. Μπάρδης , ενώ παράλληλα εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τον γνωστό από την σημαντική προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Ομογένειας επιχειρηματία Βασίλη Μεσάδο ,ο οποίος αποτελεί τον βασικό οικονομικό χορηγό της ομάδας.

“Η ποδοσφαιρική αυτή κυψέλη των Ελληνοπαίδων της Ομογένειας, ιδρύθηκε και λειτουργεί εξ’ αιτίας των μεγάλων προσπαθειών που καταβάλλει ο επίτιμος πρόεδρος Νίκος Μπάρδης, από τον οποίο αρχίζουν και τελειώνουν όλα ,ενώ παράλληλα αποτελεί την ψυχή της Panatha USA” ανέφερε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου των φίλων του Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης Βλάσσης Αναστασίου.

Η ομάδα έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα σε οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος, κατέχει την πρώτη θέση στην βαθμολογία και παράλληλα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην προημιτελική φάση του κυπέλου ερασιτεχνών Νέας Υόρκης, ενώ στον τελευταίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αστόρια κάτω από εξαιρετικά δύσκολες λόγω πολικού ψύχους συνθήκες , έφερε ισοπαλία 1-1 με την ομάδα του Lindenhurts.

Η ομάδα της Panatha USA έχει γενικό αρχηγό τον κ. Νίκο Μπάρδη και αποτελείται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές :

EHIZENAYE, DEMIANE RYILDIZ, YIGIT KALOGEROPOULOS, THEODORE KALOUDIS, GEORGE KHAN,

RAHAI LLEVANTIS, JAMES& NICKLEVANTIS, PETER MATUPA, CHIMWEMWEOCAMPO, JAY

STEVENRAMAJ, LEONARDO RODRIGUEZ, JOSE SANCHEZ, MIGUEL ANGELSULYMAN, MICHAEL ONURTONAJ, MARTIN , TSOUKANTAS ELIAS.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8168&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >