Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνάντηση Σαμαρά - Ντέμπσεϊ στο Μαξίμου
Συνάντηση Σαμαρά - Ντέμπσεϊ στο Μαξίμου Εκτύπωση E-mail
08.12.13

Τον αμερικανό αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Μάρτιν Ντέμπσεϊ υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ επισκέφθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου, μετά την επίσημη υποδοχή, είχε συνομιλίες με τον Έλληνα ομόλογο του.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν διμερή θέματα και οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ακολούθως επισκέφθηκε τον υπουργό, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Η επίσκεψη του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ελλάδα έρχεται σε συνέχεια -σε πολιτικό επίπεδο- της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

Ο κ.Ντέμπσεϊ πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.

Χθες οι δύο στρατηγοί μετέβησαν στη Σούδα όπου και επισκέφθηκαν το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) και ενημερώθηκαν για την αποστολή, τις δυνατότητες και τις πρόσφατες δραστηριότητες του Κέντρου.

Η επίσκεψη του αμερικανού αξιωματούχου είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων στη Συρία.

ΚΚΕ: Ανησυχία και επαγρύπνηση από αυτές τις συναντήσεις
«Μόνο ανησυχία και ανάγκη λαϊκής επαγρύπνησης προκαλούν οι συναντήσεις της κυβέρνησης με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, σε μια περίοδο που, παρά τους προσωρινούς συμβιβασμούς, παραμένουν σε ισχύ οι πολεμικοί ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στην περιοχή, με την εμπλοκή και της Ελλάδας» σημειώνει το ΚΚΕ με σχόλιό του για την επίσκεψη του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8160&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote