Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ
ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ Εκτύπωση E-mail
02.12.13

Της Χαράς Σαριδάκη

Μάθημα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης έδωσε ο σύλλογος Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας την ημέρα των Ευχαριστιών , καθώς ακολουθώντας πιστά την παράδοση, διένειμε και εφέτος για 24η συνεχή χρονιά 2.000 περίπου μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής που επισκέφθηκαν τα γραφεία του ,ενώ και εφέτος πραγματοποίησαν διανομή φαγητού κατ’ οίκον σε όσους δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.

Εκθειάζοντας την μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών στην προσπάθεια αυτή ο εμπνευστής και πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Αλεξίου , αναφέρθηκε προσωπικά στις προσφορές των κκ. Γεώργιου Φακίρη και Νικόλαου Γαβαλά,για τις οποίες ανέφερε ότι αποτελούν βασικό συστατικό επιτυχίας της εκδήλωσης , ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Ντίνο Ράλλη και τον κ. Γεώργιο Κίτσιο.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του γεύ
ματος των Ευχαριστιών ήταν ο πρόεδρος του ταμείου στήριξης καρκινοπαθών Ελληνοπαίδων Γεώργιος Κίτσιος , γνωστός από την πολυσχιδή ενασχόληση του με τα ομογενειακά δρώμενα , αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας , ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης , επιμελήθηκε ο αγαπημένος τροβαδούρος της Ομογένειας Σεραφείμ Λάζος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Γεώργιος Ηλιόπουλος, ο πρόξενος Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο πολιτειακός γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης , η πολιτειακή βουλευτής Αραβέλλα Σιμωτά, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νέας Υόρκης Κώστας Κωνσταντινίδης και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πήτερ Βαλόουν.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8151&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 02.12.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote