Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Μυστική αστυνομικός... ερωτεύτηκε τον εγκληματία!
Μυστική αστυνομικός... ερωτεύτηκε τον εγκληματία! Εκτύπωση E-mail
07.11.13

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, ούτε καν τα 13 χρόνια στην αστυνομία για την Τζέσικα Ντέβερ Τζάκουζ, που κατέληξε πολύ πιο κοντά από όσο επιβάλλεται στον άνθρωπο που παρακολουθούσε.

Η Τζέσικα αρχικά παρίστανε το βαποράκι που αγόραζε ποσότητες ναρκωτικών από μεγαλέμπορους, στο Τεμπε της Αριζόνα. Τον Ιούνιο, μαζί με άλλους δύο, πήγαν για πρώτη φορά σε έναν νέο στόχο, τον οποίο και άρχισαν να προσεγγίζουν. Η υπηρεσια θεωρούσε ότι όλα βαίνουν καλώς, όταν έσκασε η πληροφορία ότι ο ύποπτος έχει σχέση με την αστυνομικό... από τον Αύγουστο.

Αμέσως τον προσήγαγαν και ομολόγησε όχι μόνο τη σχέση, αλλά και το γεγονός πως ήταν ενημερωμένος για την πραγματική ταυτότητα όλων των αστυνομικών.

Το πλέον φαιδρό ήταν ότι κατά την ανάκριση, πήρε από την ερωτευμένη αστυνομικό άλλο ένα sms που τον... παρακινούσε να βρεθούν σύντομα για τα περαιτέρω.

Η Τσέσικα μετά από όλα αυτά... τα μάζεψε και έφυγε από το Σώμα, παραιτούμενη πριν την απολύσουν. Δεν είναι γνωστό αν έκανε και με τον άντρα της, επίσης αστυνομικό στην ίδια υπηρεσία...

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8111&Itemid=31

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote