Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ενθουσιασμός και νιάτα στην εκδήλωση του συλλόγου “Αμοργός” Νέας Υόρκης
Ενθουσιασμός και νιάτα στην εκδήλωση του συλλόγου “Αμοργός” Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
05.11.13

Του Σάκη Σερέτη

Διανύοντας το τεσσαρακοστό πέμπτο έτος από την ίδρυση του ο σύλλογος “Αμοργός” Νέας Υόρκης, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο terrace on the park το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, όπου παρουσία του Έλληνα προξένου στην Νέα Υόρκη Εμμανουήλ Κουμπαράκη , απένειμε τιμητική διάκριση και χρηματικό βραβείο στην μαθήτρια Καλλιόπη Πρασίνου, η οποία αρίστευσε στον πρόσφατο διαγωνισμό Ελληνομάθειας που διοργανώνει το γραφείο παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής .

Από την ενεργό συμμετοχή και παρουσία των νέων στην εκδήλωση, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, ότι το παρών και το μέλλον της Κυκλαδίτικης οργάνωσης, έχει αποκτήσει σταδιακά τις απαραίτητες γέφυρες επικοινωνίας, οι οποίες αποτελούν την εγγύηση για μια επιτυχημένη συνέχεια του συλλόγου στο ομογενειακό στερέωμα.

Ωστόσο, τον ζωτικότερο ρόλο στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου , έχει παίξει ο γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο στην Αμοργό και στην Νέα Υόρκη επιχειρηματίας Νίκος Γαβαλάς , ο οποίος μετρά 15 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στο αξίωμα του προέδρου του συλλόγου και αποτελεί κεντρικό στυλοβάτη του οργανισμού.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε επιτυχημένα ο κ. Γεώργιος Κίτσιος, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο κ. Στάνλεϊ Μάθιους, γνωστός από την πολυετή παρουσία του στο τιμόνι του ιδρύματος για τα καρκινοπαθή Ελληνόπουλα με έδρα την Νέα Υόρκη.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8104&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.11.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote