Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Τα διεθνή ΜΜΕ για τη διπλή εκτέλεση
Τα διεθνή ΜΜΕ για τη διπλή εκτέλεση Εκτύπωση E-mail
02.11.13

Το γύρο του κόσμου από τα διεθνή μέσα κάνει η είδηση της δολοφονίας, με οσμή τρομοκρατίας, των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.
Το Reuters σημείωνε πως η επίθεση έρχεται τη στιγμή των δικαστικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ.

Η γαλλική "Figaro" επεσήμαινε επίσης τη χρονική συγκυρία και υπογράμμιζε ότι έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται ήδη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ο αρχηγός βρίσκεται στη φυλακή.

Επίσης, στη Γαλλία ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 μετέδιδε ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από αυτή την επίθεση.

Στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού "Spiegel" σημειωνόταν πως πυροβολήθηκαν δύο μέλη του νεοναζιστικού κόμματος μπροστά σε γραφεία τους στην Αθήνα και πως παραμένει ασαφές αν το περιστατικό έχει πολιτικό υπόβαθρο.

Στην Ιταλία η είδηση βρέθηκε σε όλα τα sites των εφημερίδων, με τη "Republica" να γράφει πως οι νεκροί είναι δύο νέοι άνθρωποι, ενώ το ιταλικό πρακτορείο σημείωνε πως η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8099&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote