Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνεχίζει τα δρομολόγιά του το Τρενάκι του Πηλίου
Συνεχίζει τα δρομολόγιά του το Τρενάκι του Πηλίου Εκτύπωση E-mail
23.10.13

Το Τρενάκι του Πηλίου θα συνεχίσει να διατίθεται για οργανωμένες ομάδες εκδρομέων και κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα, μετά την αύξηση που παρατηρήθηκε στην επιβατική κίνηση κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το διάστημα από τον Μάρτιο 2013 έως και τον Αύγουστο 2013, παρατηρήθηκε αύξηση περίπου 28%, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του προηγουμένου έτους και στον αριθμό των επιβατών και στις εισπράξεις στο τρένο του Πηλίου.

Ταυτόχρονα αυξήθηκε έναντι του προηγούμενου έτους, ο μέσος όρος επιβατών ανά δρομολόγιο κατά 19% και οι ενοικιάσεις του τρένου από οργανωμένες ομάδες επισκεπτών κατά 42%.

Τα θετικά αυτά αποτελέσματα, όπως εκτιμάται από την εταιρεία, οφείλονται στη στοχευμένη στρατηγική της για την προβολή του τρένου του Πηλίου, τόσο σε τοπικό επίπεδο (συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια, με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς κλπ.), όσο και πανελλαδικά (σε άριστη συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία, σχολεία, λέσχες κ.α.).

Το τρενάκι του Πηλίου ως μνημείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας, συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της, αλλά και στην προβολή ταυτόχρονα των ήπιων εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα γενικότερα.

www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8077&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 23.10.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote